mandag 28. april 2014

Geir Myhr Øien best i Norwegian Spring

 Geir ble best første dag og sammenlagt.

Geir Myhr Øien var ikke helt fornøyd med egen innsats i EM, men tilbake i et mer detaljert nordisk terreng slo han sterkt tilbake. I konkurranse med blant annet flere svenske EM-medaljører tok han ledelsen etter første dag. Han hadde alle de 20 postene rett i sammen med ytterligere fire deltakere. Men Geir var suverent raskest på de tre tidspostene, hvor det for øvrig var overraskende mye bomming.På søndag var det bare Sondre Ruud Bråten som hadde alt rett, men Geir var en av de fire som hadde 19 rett og dermed ble det sammenlagtseier foran William Rex og Lars Jakob Waaler.

Norwegian Spring er blitt norsk flaggskip innen PreO. Arrangørmessig holdes et høyt nivå og det trekker mange deltakere. Positivt er det at flere godt etablerte o-løpere prøver seg og den innlagte ungdomskonkurransen er et flott tiltak. Det var mange positive kommentarer etter at disse hadde vært gjennom løypene.

Og løypene, med løypelegger Martin Jullum godt assistert av kontrollør Arne Vilberg, fikk utelukkende positive kommentarer fra de veletablerte preo-erne.

Du kan se resultater og kart på:
Dag 1 Eventor
Dag 2 Eventor

Omtale i Norsk orientering

Flotte bilder og omtale hos Bosse Sandstrøm
 

Ingen kommentarer: