torsdag 18. august 2016

WTOC: Sondre Ruud Bråten
Neste ut i vår presentasjon av den norske troppen er yngstemann, 23 år gamle Sondre Ruud Bråten. Han har bare to internasjonale konkurranser bak seg og det med to helt forskjellige opplevelser.         I debuten i fjorårets VM i Kroatia ble det bronsemedalje. Og det var ikke få som spurte oss andre norske: Hvem er Sondre?

I årets EM i Tsjekkia ble et en liten nedtur, Sondre røk ut allerede i kvalifiseringen.

Men andre konkurranser viser at Sondre er av de som er aller hurtigst på de ulike stasjonene, så hvis svarene 'sitter' i henhold til fasiten er han vanskelig å slå.

Sondre deltar bare i TempO som er første i øvelse i WTOC.

Han er en habil o-løper og overfører dette til de yngre i Nydalen. Les hva klubben skrev da han ble ungdomstrener i klubben.

Sondre Ruud Bråten blir ny ungdomstrener!

Sondre Ruud Bråten - vår nye ungdomstrener
Sondre Ruud Bråten – vår nye ungdomstrener

Da er det endelig klart: Den nye ungdomstreneren heter Sondre Ruud Bråten!

Som de fleste vet, har vår gamle ungdomstrener Simen Eid Nielsen begynt på folkehøyskole vest for vannskille. Men heldigvis har Sondre Ruud Bråten nå takket ja til å bli ny ungdomstrener. Sondre bor på Kringsjå, studerer spesialpedagogikk og er født i 1993. Han er o-løper i Raumar, og kan blant annet skryte av en bronsemedalje i Hovedløpet som 15-åring. Sondre er en veldig fin og positiv person som garantert vil tilføre ungdomsgruppa mye bra.

Sondre begynner allerede på neste 7-70 trening; tirsdag 3. september. Vi ønsker Sondre hjertelig velkommen som ny trener!


Og at han har gjort en god jobb kan du se ved å lese resultatliste i de yngre årsklassene.


Utdrag fra www.trailo.it :

COUNTRY NORWAY
SURNAME BRATEN
NAME Sondre Ruud
RESULTS
PLACE COMPETITION CLASS


3 WTOC 2015 OPEN TEMP-O
27 ETOC 2016 OPEN PRE-O
Ingen kommentarer: