tirsdag 6. september 2011

NM 2011

På lørdag arrangeres NM Pre-o som en del av NM-uken til Raumar. For å få best mulig forhold for pre-o er konkurransen lagt til Vombakken i Gjerde almenning ca 25 km fra de andre arenaene. Løypeleggerne Egil Sønsterudbråten og Hans Larsen med god assistanse fra kontrollør Alf Stefferud har lagt ned mye arbeid for å få til gode løyper. Og kartutsnittene som er lagt ut på hjemmesiden ser innbydende ut.
Øverst i høyre kolonne har jeg lagt ut en seksjon om NM 2011. Der finner du startliste, PM, Adelskalenderen og NM-pokalen.

Favoritter
En kommer ikke utenom de tre som har skilt seg ut i løpet av året, Martin Jullum, Lars Jakob Waaler og Geir Myhr Øien. Disse tre har stort sett tatt i de tre første plassene i årets konkurranser. Lars Jakob er forsvarende mester og har i tillegg tre sølvmedaljer etter at Pre-o ble offisielt NM i 2006. Martin har to bronsemedaljer fra tidligere mens Geir foreløpig ikke har noen medaljer. Hvem kan såutfordre disse. Kjell Ingvaldsen har ikke mange gode resultater hittil i år, men han pleier å slå til i NM hvor han har to bronse og en sølv fra tidligere. Kjetil Waaler som har to gull fra før årsdebuterer og blir en spennende start. Overraskelsesmannen fra 2009, Tor Andreas Andersen, håper nok på et nytt gull, og i tillegg har vi Ole Arnt Skaaraas som tok sølv i 2007.

NM-pokalen
Skogkarenes klubb, Romerike har satt opp en pokal som vinnes av den som har best poengssum etter fem år. Poengene er 12-10-8-7-6 osv. Her har Lars Jakob tatt en klar ledelse med 22 poeng, foran Martin med 16 og Tor Andreas med 14 poeng. Men det er mange poeng å dele ut ennå.

Adelskalenderen
Også på Adelskalendere leder Lars Jakob. Han har 43 poeng mens Kjetil har 30 og Kjell 25 poeng. Her er poengfordelingen 10-9-8-7 osv.

Ingen kommentarer: