mandag 19. mars 2012

God norsk innsats i WalesBildet er tatt fra samlingsplass og viser hele løypa i sprinten.

På bildet ser du i gul jakke John Kewley som var løypelegger for fire trening/konkurranser i pre-o, men han hadde også lagt løypene for fot-orientering på lørdag.

Stort sett så jeg ham løpende hele helga.


På lørdag formiddag var det sprintkonkurranse. Den var på 200 meter hver vei og inneholdt 10 såkalte A-Z- poster. Det vil si at det er en skjerm på hver post og at denne enten er riktig eller galt plassert. En av postene ble strøket da det ble en del diskusjon rundt reglene for denne postplasseringen. Vidar Taxt Løland og Gerd Yttervik hadde fullt hus i denne disiplinen, mens de fleste av de andre nordmennene hadde en feil.

På ettermiddagen var det kortdistane, 13 poster pluss en tidspost. Vi trodde lenge at Lars Jakob hadde vunnet, men på søndag kom det rettelse. En finne hadde ikke levert inn kortet sitt og da han leverte det dagen etter så viste det seg at han hadde alt rett.

Søndag var det så Britisk mesterskap med 22 poster og to tidsposter. Alle nordmennene fikk starte tidlig for at vi skulle nå flyet vårt. Derfor vet jeeg ikke resultatene, men Martin Jullum hadde to feil, mens Lars Jakob, Geir og Arne hadde fire feil. Det kan bli noen endringer på dette da det ble mye diskusjon om fasiten på minst tre av postene. Jeg kommer tilbake til resultatene når de foreligger.

Men alt i alt var vi meget fornøyd med samlingen. De britiske arrangørene av VM senere i år sa at dette terrenget var meget VM-likt og da er det godt å få litt trening i dette.

Ingen kommentarer: