søndag 19. mai 2013

Lars Jakob leder E-cupen

Etter helgens to delkonkurranser i E-cupen leder Lars Jakob Waaler ganske klart foran Ola Jansson. Men seks konkurranser gjenstår og det er bare fem av ti som teller. Men Lars jakob har skaffet seg et godt utgangspunkt foran de neste konkurransene i Italia.
Det var egentlig mange konkurranser i løpet av de to dagene. Det vsr Preo og TempO begge dager og disse var alle med i en sammenlagtkonkurranse. Så var E-cupen innlagt med TempO på lørdag og PreO på søndag.
Det begynte bra for de norske i den første konkurransen lørdag hvor Martin Jullum gikk helt til topps blant 92 skarpskodde konkurrenter. Geir Myhr Øien og Arne Ask hadde samme poengsum som Martin, men brukte litt lengre tid på tidspostene og ble nr, 7 og 11.
I TempO som fulgte umiddelbart etter ble det finsk seier ved Antti Rusanen. Her ble Martin Jullum nr. 4 og Lars Jakob Waaler nr. 5. Dette var E-cup
Søndagen startet med Preo og her vant Lars Jakob Waaler etter sekundstrid med flere andre på samme poengsum.
I TempO som fulgte umiddelbart etterpå vant Antti Rusanen nok en gang. Han skal bli hard å slå i VM som skal gå lenger nord i Finland senere i år.
Jeg har i skrivende stund ikke resultatlister, men de kommer etter hvert på arrangørens sider.

Arrangørens sider

Ingen kommentarer: