mandag 14. september 2015

Gode løyper i Dalarna

Sju nordmenn tok tuen i helgen for å finpusse formen før NM kommende helg. Og det angret de ikke på, de ble presentert gode kart og løyper begge dager.
På lørdag var Kvarnsveden arrangør og Owe Larsson var løypelegger. På søndag var det Stora Tunas tur med Elisabeth Wiksell som løypelegger.

Lørdagens terreng var meget steinrikt og det ble mye vurdering av hvem av de utallige steinene som sto på kartet. Allerede på 2. post fikk vi en pekepinn på dette og løste du dette hadde u mye hjelp i resten av løypa. At det ble dobbeltseier til deltakere fra stenrike Hälsingland var vel ingen overraskelse. Best av de norske var Lars Jakob Waaler på åttende plass og Ole-Johan Waaler på tiende plass.

Resultater


Søndagens konkurranse gikk fra Stora Tunas klubbhytte hvor flere av deltakerne har vært tidligere, men løypeleggeren hadde funnet fram til gode oppgaver med mye kartlesing. Best igjen av de norske var igjen Lars Jakob på delt tredjeplass.   Men Widar Taxth Løland og Odd Håkensen fulgte godt opp med bare en feil.

Resultater

Kart lørdag
 
 
 
Kart søndag
 
 

Ingen kommentarer: