lørdag 30. april 2011

TIO i sofaen

Ja, da er det klart for et langt døgn i sofaen foran PC'en. Web-TV er betalt (nesten gratis, bare 90 SEK) og laga jeg skal overvåke spesielt er lagt inn. Selv om jeg nok kommer til å savne å være på samlingsplass så er det klart at man kan følge bedre med her. Og savnet av å være på plass dabber av utover natta, en time før soloppgang er jeg glad jeg sitter innendørs.

Jeg følger selvfølgelig ekstra godt med lag og løpere med tilknytning til Telemark. Det er bare Porsgrunn med to ungdomslag og et damelag, og barndomsklubben min Notodden med et ungdomslag som stiller hele lag. Men en rask opptelling viser at det er løpere fra Telemark med på over 30 lag i de tre stafettene.

3 kommentarer:

Martin sa...

Ikke lenge igjen nå. Hvis nå bare kvaliteten på sendinga blir såpass at man kan se løperne og liveresultatene fungerer som de skal så kan dette bli en fin natt det.

Også er det ikke helt det samme uten stemmen til Pär...

Her heies det først og fremst på Halden, mens også Raumar og Nydalen :) Spesielt Raumar fram til og med långa blir spennende.

pre-ole sa...

Siden ingen Telemarklag deltar så holder jeg jo med Halden jeg også. Og så holder jeg med Kristiansand på første etappe for der løper Christian Bøen. Dessuten har jeg satt overvåking på Tønsberg, der løper nemlig ti juniorjenter fra Vestfold og Telemark. Også NTNUI 8.lag med ti jenter er satt på overvåking

Martin sa...

Bøen gjorde jo sakene sine bra, han. Brukbar erstatning for Hubmann.

Raumar fikk en fin start med min "samboer" Torben Wendler, og nå ser "samboer" nr 2, Eirik Kamstrup Hovind ut tii å gjøre en meget god start på andre etappe. Også godt å se at Halden reiser seg etter en svak start.