mandag 26. september 2011

Lars Jakob nr. 3 i Nordic Match

2.laget: Ole-Johan, Gunnar, Odd, Egil og Martin1.laget: Lars Jakob, Martin, Geir, Ole Arnt,ArneVinneren Stig Gerdtman og treeren Lars Jakob Waaler sammen med løpsleder Knud Vogelius på pallen. Sølvvinneren Lauri Kontkanen hadde allerede reist for å rekke et fly.


Nordic Match ble i helgen arrangert i Holstebro. Det var to meget forskjellige terreng som ble benyttet. På lørdag i Stråsø Plantage var mye av løype ute på åpne klitområder med meget detaljert kurvatur- På søndag var konkurransen lagt til et meget benyttet nærområde til byen med mange stier. Det var også mange stier som hadde kommet nylig etter MTB-kjøring og som ikke sto på kartet.


Med den meritterte startlisten kunne man vente at mange ville ha full score, men merkelig nok var det bare to den første dagen og en den andre dagen som klarte dette. Stig Gerdtman vant sammenlagt etter to dager foran Lauri Kontkanen som hadde samme poengsum, 44 poeng. En rekke løpere hadde 42 poeng og best av disse var Lars Jakob med best tid på tidspostene. Samme poengsum hadde også Martin Jullum og Geir Myhr Øien som fikk henholdsvis 5. og 9. plass. Sterkt gjort i dette selskapet.


Landskampen ble overlegent vunnet av Finland foran Sverige. Vårt førstelag ble nr. 5, men det var bare tre poeng opp til bronseplass.Neste år går landskampen på hjemmebane så vi får ta en revansje da.


Elitegutta har som vanlig lagt ut, kart, resultater og løsninger i sitt utmerkede kartarkiv.


Omtale orientering.seIngen kommentarer: