tirsdag 14. august 2012

Ranking- og cuplister

Både rankinglistene og cuplistene er nå oppdatert etter helgens konkurranser i Fetsund og Lierbygda.
I Norgescupen for eliteklassen leder fremdeles Lars Jakob Waaler etter åtte konkurranser. Det er sju konkurranser som teller og Lars Jakob har dermed allerede begynt å stryke løp. På andreplass følger Martin Jullum, men han har bare fem konkurranser og kan plusse på de to neste konkurransene. Bak disse er det kamp om tredjeplassen mellom Widar Taxth Løland, Geir Myhr Øien og Martin Aarholt Waaler slik det ser ut nå. Men mye kan skje på de seks gjenstående konkurransene.
A-klassen har bare to konkuranser igjen og det er de fem beste som teller. Liv Horntvedt har allerede sikret seg seieren der. Gro Kristin Haug kan komme opp på samme poengsum, men vil ha et dårligere sjetteresultat. I tillegg til Gro vil Gerd Yttervik og Grete Skaaraas kjempe om pallplass.

Når det gjelder rankinglistene er det Uttaksrankingen som er mest interessant for øyeblikket. På grunnlag av denne vil lagene til Nordisk i slutten av september bli tatt ut. Det er tre utøvere som har skilt seg ut, men bak disse er det jevn kamp med å komme på et av femmannslagene.


A-cupen
Norgescupen
Årsranking
Uttaksranking

Ingen kommentarer: