fredag 31. august 2012

Spennende NM-helg

Det blir en spennende NM-helg med alle de beste på plass og som denne gang skal kjempe om NM-medaljer i to forskjellige øvelser.
Konkurransen skal foregå på Hensmoen rett nord for Hønefoss i et terreng som nok kan bety utfordrende kartlesing. Det er Fossekallen med Tom Bondehagen og Marit Kjemperud i spissen som står for arrangementet. De har fått god hjelp av TD'ene Arne Ask og Knut Ovesen som har delt de to øvelsene mellom seg.

Klassisk

Denne øvelsen fikk NM-status i 2006, i årene tidligere ble det arrngert Hovedløp. Regjerende mester er Martin Jullum og han er også favoritt i år. Han leder rankingen og har vist seg som den beste det siste året. Han vil få hard konkurranse av Geir Myhr Øien og Lars Jakob Waaler. Lars Jakob har en bra NM-statistikk med en gull og to sølv de siste tre årene. Han leder dermed Adelskalenderen og er også i føringen om NM-pokalen som går over fem år og som avsluttes neste år. To som også må regnes med er Widar Taxth Løland og Egil Sønsterudbråten som har hatt noen meget gode resultater i det siste og tuktet de tre forannevnte flere ganger.

Startliste 
Adelskalender
NM-pokalen


TempO

Dette er første gang denne øvelsen gjelder som NM. Dette er en ganske ny øvelse som vil komme på VM-programmet fra neste år. Det er blitt arrangert World Cup flere år og våre beste har vært i toppen hver gang. Så det blir utvilsomt høyt nivå i NM.
Favoritter er igjen Martin Jullum, Lars Jakob Waaler og Geir Myhr Øien. Som outsidere regner vi Widar Taxth Løland og Martin Aarholt Waaler.

Startliste
PM TempO

Ingen kommentarer: