fredag 1. mars 2013

Godt møte med NOF



I går kveld var hele preo-utvalget inkludert de to vararepresentantene i møte i NOfs kontorer. Fra administrasjonen møtte Bjørnar Valstad og Lone Brochman. Det ble foretatt en rekke avklaringer om ansvarsforhold mellom utøvere, preo-utvalg og administrasjon.
Som noen har sett har vi fra i år etablert et landslag og rundt dette er det en rekke formaliteter som det ble redegjort for. Ellers ble det en fruktbar diskusjon om hvordan preo skulle bli mer synlig og om hvordan vi kunne bli flere. Mye å jobbe med her framover.
Et av de viktigste punktene var økonomi hvor det klart er et stort gap mellom ønskede aktiviteter når det gjelder toppidrett og hva vi har å rutte med på budsjettet. VM er inne på budsjettet og kan kanskje dekke utgiftene med representasjon her. Men landskampen i Finland til høsten er avspist med et beløp som knapt dekker utgiftene til å sende et lag. Ønskelig er selvsagt at vi kan opprettholde tradisjonen med å stille med to lag i denne landskampen.
VM-samlingen i mai er det håp om å dekke ved å omdisponere noen midler.
Terminlista ble gjennomgått og vil bli publisert ganske snart. I tillegg kommer løpene som gjelder for Norgescupen, A-cupen og den nystiftede TempO-cupen.

Ingen kommentarer: