onsdag 25. juni 2014

Takas 2014 Preo

En kort oppsummering etter å ha kommet til hotellet i Tukums hvor Kapa 3-dagers starter på fredag.
Først og fremst må jeg si at jeg beundrer arrangørene. Det var nemlig to mann som sto for alle arrangementene, bare hjulpet av noen militære til skyvehjelp. I løpet av fem dager arrangerte disse to Model Event TempO, Model Event PreO, en TempO-konkurranse, fire preO-konkurranser og en natt-preO.
Men det ble litt dårlig resultatservice, og vi visste ikke resultatene før meget seint på kvelden eller dagen etterpå. det ble også mange strykninger av poster på et sent tidspunkt.

På siste dagen ble det strøket tre poster etter at vi som de siste forlot samlingsplass. Da lå jeg på 6. plass og var godt fornøyd. Men da lista kom viste det seg at alle de strøk hadde jeg rett på i utgangspunktet. Dermed ble det 13. plass i stedet.
Lars Jakob ble best av våre med 2. plass poenget bak vinneren mens vi fikk Martin på både fjerde og femte plass. Jullum nr. 4 og Waaler nr. 5. Widar ble nr. 8.
Sammenlagt vant Martin Jullum ganske overlegent. Lars Jakob hadde en dårlig start, men med serien 1-3-2 på de tre siste løpene ble det 4. plass til slutt.. Widar ble nr. 6, Ole-Johan nr. 9 og Martin W nr. 12

I nattløpet som gikk mellom den tredje og fjerde konkurransen ble det 2. plass til Lars Jakob, sjette plass til Martin J og åttende plass til Ole-Johan.

Link til hjemmesiden hvor det skulle komme resultater seint i kveld eller i morgen: