torsdag 5. juni 2014

PreO Väst

Tradisjonsrike PreO Väst ble arrangert sist helg og her kommer en kort oppsummering. Nordmennene var godt representert både i Eliteklassen og A-klassen.

Fredag 30.5
Det var Kungälv som hadde den første konkurransen som gikk nord for Kungälv. Noe diffust kurvebilde på noen av postene gjorde at det ikke var noen som klarte å prikke inn alle de 19 postene. Eneste mann som hadde en feil var Jens Andersson, og han ble fulgt av seks utøvere med to feil. Våre beste hadde alle tre feil, men raske løsninger på tidspostene gjorde at disse plasserte seg best av de med tre feil. Dermed kom i rekkefølge fra 8. til 11. plass, Martin Jullum, Vetle Ruud Bråten, Lars Jakob Waaler og Geir Myhr Øien.
I A-klassen var det Thorunn Aamodt Ovesen som var best av våre med 9. plass. Gunnar Tore Olsen hadde like mange riktig og ble nr. 12.

Resultater

Lørdag 31.5
Nå var det Stenungsund som var arrangør og konkurransen gikk litt øst for E6 ved Stora Høga. Og denne gang var det syv deltakere som klarte alle de 20 postene. Best var Martin Fredholm. To nordmenner hadde også alt rett og Martin Jullum ble nr. 4 mens Vetle Rud Bråten ble nr. 6. Geir Myhr Øien og Lars Jakob Waaler hadde en feil og ble nr, 8 og 13,
I A-klassen var Liv Horntvedt som hadde de 18 postene rett og vant dermed en velfylt A-klasse.

Resultater

Søndag 1.6
Munkedal var arrangør av den siste konkurransen og dette var også en av fem konkurranser i Elitserien.. Derfor var løypeleggeren til VM i 2016 hentet inn til å legge løypene. Og Bosse Sandstrøm hadde lagt varierte og krevende løyper. Helt til topps gikk Marit Wiksell, men hun fikk hard konkurranse av Lars Jakob Waaler som var sekundet etter på tidspostene. Martin Jullum fulgte fint opp med 4. plass. Widar Taxth Løland og Vetle Ruud Bråten hadde begge en feil og ble nr. 11 og 12.
I A-klassen gikk det ikke like bra denne gangen. Liv Horntvedt var igjen vår beste, men denne gangen helt nede på 22. plass.

Resultater

Kart
Kart fra alle konkurransene finner du hos Martin og Geir.

Kartarkiv

 

Ingen kommentarer: