fredag 17. oktober 2014

E-cup-avslutning


Mapa golfového hřiště Kunětická Hora
Her skal den siste konkurransen i E-cupen foregå. Tsjekkerne liker tydeligvis golfbaner til PreO, i VM i 2008 gikk også en av etappene på golfbane. Og nei, det er ikke preo-løypa som er tegnet inn på kartet.

I helgen går de to siste av 12 delkonkurranser i E-cupen i Tsjekkia og det er et sterkt felt på ca 100 deltakere fordelt på 15 nasjoner. Konkurransene foregår ca to timers kjøring øst for Praha i et meget idyllisk område og de to konkurransene lørdag går da også i tilknytning til to flotte slott. Lørdagens preo går i skogsterreng mens søndagens konkurranse går som nevnt på en golfbane. Utenom E-cupen arrangeres også en TempO. Det skulle vært kvalifisering og finale på lørdag, men på grunn av den store deltakelsen er finalen flyttet til søndag. De 20 beste går til finalen og som en av favorittene, Remo madella, sa på arrangørsiden. Her blir det tøft å komme til finalen, minst 15 av deltakerne var i finalene i EM og VM.

Vinneren av E-cupen sammenlagt er allerede klar, det er ingen som kan ta igjen de 236 poengene til Martin Jullum. Nærmest er Martin Fredholm, men med to seire i helgen vil han allikevel mangle to poeng. Fra disse to er det et langt sprang ned til Lars Jakob Waaler på tredje plass og bak han er det 10 deltakere innenfor 30 poeng.

E-cupen sammenlagt

Arrangementets hjemmeside

Ingen kommentarer: