mandag 20. oktober 2014

Lars J. Waaler med 2. plass i TempO

Det var kaldt, men lav sol da den 12. E.cupen ble arrangert tidlig søndag morgen. Her er bildet arrangøren tok av Lars Jakob.

Det ble en flott 2. plass på Lars Jakob i det sterke feltet i Tempo i Tsjekkia. Finaleomgangen som besto av 21 deltakere skilte atskillig mer enn det som var tilfelle i kvalifiseringen. Ungarske Zoltan Mihacsi var suverent best og var 38 sekunder bedre enn nr. 2 i finalen. Zoltan klatret derfor fra 6. plass og opp til seier sammenlagt. Lars Jakob fulgte godt opp med 4. plass i finaleomgangen og beholdt dermed sin 2. plass. 13 sekunder bak. Martin Fredholm som ledet ble nr. 3, 16 sekunder bak Lars Jakob.

I den 12, omgangen av ECTO ble det en overraskende seier til Hana Dokezoleva som var den eneste av de fem med fullt hus i løypa som også klarte begge tidspostene. Ellers er det å merke at det er mange forskjellige nasjoner representert i toppen.
Lars jakob hadde en feil i løypa og en på tidspost og ble dermed nr. 14. Martin Aarholt Waaler hadde tre feil og ble nr. 38.