mandag 16. mai 2011

Lierbygda Pre-o

Søndag arrangerte Lierbygda Pre-o i Tranby. Og man kan ikke si at været var på arrangørens side, kaldt og med jevnt regn. Kartet var ikke av beste kvalitet og allerede på de første postene ble deltakerne meget usikre, da blant annet innbyrdes avstander ikke stemte. Det ble derfor mye bomming blant deltakerne. Men de beste greier seg bra uansett. På de tre fremste plassene kom de tre beste på rankinglisten.
Martin Jullum dro i land seieren foran Lars Jakob Waaler. Begge hadde 16 poeng, men Martin var 5 sekunder raskere på tidspost. Geir Myhr Øien ble nummer tre på 15 poeng. Av de tre som hadde 14 poeng var det yngstemann i feltet Martin Aarholt Waaler som var raskest og tok dermed fjerdeplassen.
Etter det vanlige løpet var det tillyst en Temp-o-konkurranse, men denne ble omgjort til en ren trening. Det ble ikke satt opp noen resultatliste, men en intern sammenligning fastslo at Geir Myhr Øien var den som hadde kortest tid.
Presisjonsorienteringsgutta tok bilder av både poster og kart og vil legge ut en utførlig reportasje etterhvert. Følg med på deres blogg.

Ingen kommentarer: