søndag 23. oktober 2011

Pre-o-helgen

I helgen ble den tradisjonelle Pepparkaksjakten avholdt i Kungälv på lørdag og Stenungsund søndag. Kungälv arrangerte først vanlig langdistanse på dagen og noen timer etterpå var de klart for nattløp. Søndagens løp i Stenungsund var avslutningern på Elitserien.
Det ble blandet suksess for de norske deltakerne denne gangen. Men martin Jullum henger godt med de beste svenske og fikk en fin 4. plass på dagen og en ennå finere 2. plass på natten.
Utstyrshysteriet har også nådd pre-o og med en vanlig gammeldags lampe er en egentlig sjanseløs i motsetning til de som stiiller opp med de nye 'monsterlyktene'.
For egen del hadde jeg en ny opplevelse i pre-o-løypa, jeg glemte å stemple på en post og dermed røyk et poeng. Posten var jo lett.
I avslutningen av Elitserien var spenningen konsentrert om de fire som hadde sjansen til å ta sluttseieren. Men de merkelige skjedde at alle disse falt igjennom på denne site prøven, og dermed beholdt lederen Lennart Wahlgren førsteplassen selv om han ikke ble bedre enn nr. 27.
Alle resultater finner dere under her.
Kungälv dag
Kungälv natt
Stenungsund
Kart fra løpene regner jeg med kommer i Eliteguttas eminente Kartarkiv

Ingen kommentarer: