mandag 10. oktober 2011

Ukrainsk mesterskap trail-o

Bilde fra post 22 og 23 fra 2. dag i Ukrainsk mesterskap i trail-oVinneren Ruslan Glebov har lagt ut kart og bilder fra mesterskapet.

Se HER

Glebov er aktiv i vanlig orientering, men har ikke deltatt mye i år etter at han skadet seg under en treningsleir i Frankrike i sommer. Hvis jeg ikke tar feil har han også løpt for Tyrving.


Kartene og terrenget ser meget utfordrende ut. Men legg spesielt merke til post 20 til 23 fra dag 2. Meget spesielle detaljer.


Ellers kan vi på bildene fra premieutdelingen se mange av våre venner fra EM og VM.

3 kommentarer:

Martin sa...

Har du sett resultater? Post 22 og 23 dag 2 (bildet du viser) må vel ha samme fasit?

Hvordan er forresten reglene for under - er det midt under hele detaljen, eller midt under hulerommet...?

pre-ole sa...

Ja,ja Martin, jeg ventet på kommentar fra deg. Du kan jo spørre mer enn ti vise kan svare.
Som en ser av kart og foto så er det to forskjellige kartdetaljer her. Et tre og et sammenraset tre (tegnet som en grønn strek). Utgangspunktet i preo er at alt skal være på midten, og så definisjon hvis det avviker fra det.I dette tilfelle ville jeg godtatt post 23 som er i hulrommet under treet. Post 22 ville jeg klippet som feilpost da det ikke er noen skjerm ved det sammenraste treet. Forbehold om at det er en skjerm vi ikke ser på bildet.

Martin sa...

Hehe, det er jo ingen andre som kommenterer, så da må jo jeg ta i et tak:)
Jeg gjorde nå nybegynnerfeilen og tenkte at pilene i kolonne H betydde vestre slik at det var snakk om samme tre. Litt for lenge siden jeg har hatt et kart i hånda. Det hadde dog ikke gjort noe om de hadde slengt på en retningspil (nordre og søndre) for å markere at det er to trær - det så nemlig ikke jeg på kartet i farten (ei heller på bildet).

Forøvrig ser terrenget veldig spennende ut.