torsdag 20. september 2012

Uppland preo-weekend

I helgen blir det arrangert tre konkurranser i Uppland. bare fem norske stiller opp for å slåss med svenskene denne gangen. De som tar turen er Martin Jullum, Geir Myhr Øien og tre fra Team-Waaler.

Bjørklinge lørdag

Det hele starter i Bjørklinge nord for Uppsala på lørdag ettermiddag. Thomas Jansson er løypelegger og han har laget et spennende opplegg. I eliteklassen er nemlig løypa på 200 meter og her har han klart å legge inn 20 poster. Kartet er 1:1500. I tillegg er det hele fem tidsposter. Og 20% av nordmennene gleder seg ihvertfall til denne konkurransen. I eleiteklassen er det 32 deltakere.

Link til konkurransen

Länna natt

Det blir ikke lange pausen før deltakerne må bevege seg til Länna vest for Uppsala, Her er det start kl. 1945 for de første. Her er det også distriktsmesterskap for Uppland og det er 53 deltakere til start. Arne og Gunilla Gustafson har laget en løype på 1250 meter langs en lysløype. Håper de har slått på lyset for jeg har så dårlig lykt. En gammel vanlig o-lykt holder ikke lenger, nå må en ha de nye 'monsterlyktene.

Link til nattløpet

OK Linne' Eliteserien

På søndag kommer det viktigste løpet, femte løpet i Eliserien. Etter at fire konkurranser ligger Martin, Lars Jakob og Geir meget godt an som første, tredje og fjerdeplass. Bare Stig Gerdtman splitter nordmennene med sin annenplass. Det gjenstår tre konkurranser og det er de fire beste som teller. Så det kan komme opp flere. En førsteplass teller f. eks. 50 poeng, mens andremann bare får 42, så en seier teller mye.
Løypellegingen skulle være i de beste hender, de tar Eva og Owe Fredholm seg av. Løypa er på 1000 meter og det blr mye lesing i stein- og blokkterreng på et kart i 1:3000   

Link til løpet 

Stillingen i Elitserien

Ingen kommentarer: