mandag 17. juni 2013

Mange veier til Vuokatti


Det er nå bare tre uker til det braker løs i de finske VM-skogene. Fram til da har det norske pro-laget valgt forskjellige oppladninger og konkurranser fram mot dette.
Lagene er:
Åpen:
Martin Jullum
Lars Jakob Waaler
Geir  Myhr Øien
Res. Martin Aarholt Waaler
Paralympics:
Egil Sønsterudbråten
Knut Ovesen
Arne Ask
Reserve; Odd Håkensen

Deltagerne i Åpen er også TempO-laget.

Italia 22.-23,. juni Europacup 5 og 6
Dette arrangementet som er italiensk mesterskap er også prøve-VM for neste års VM. Og som en ser av overskriften er det også 5. og 6. delkonkurransen i Europacupen. Hit reiser Martin J, Lars Jakob og Martin W. og jeg deltar også. Svenskene som har gode kontakter der nede og som var nede med hele landslaget i fjor stiller også denne gangen mannsterkt opp. Det blir også god deltakelse fra øvrige land i Sør-Europa det konkurransen inngår i en cup mellom disse landene.
Konkurransene foregår i Folgaria som ligger tett opp til områdene som skal brukes i VM.

Latvia 29.-30. juni Europacup 7 og 8
Hit drar en norsk tropp på 10 utøvere og bare Geir og Martin J. manler av VM-deltakerne. Konkurransene foregår nord for Ventspils og etter det jeg kan se blir det mye detaljert kartlesing ute blant sanddynene. Bør være VM-relevant.

Finland 5.-6. juli
Fredag og lørdag har finnene et arrangement i Kontiolathi. Her vil det bli to vanlige konkurranser og et i TempO. De to beste finnene er løypelegger/kontrollør og de mener at dette skal være meget VM-relevant. Mange land har meldt seg på til denne konkurransen. Alle de norske utenom Egil og Geir stiller her.

Så gjenstår å se, er det best med mange konkurranser før VM eller lønner det seg å spare seg til VM. 

Ingen kommentarer: