søndag 9. juni 2013

Martin Jullum vant dobbelt på Stange


Martin Jullum befester god form på veien til VM om en måned. I helgen vant han begge konkurransene som ble arrangert av Vallset/Stange og Eidsvoll. Begge konkurransene gikk på et preo-revidert sprintkart i nærheten av Stangehallen.

PreO lørdag
På lørdag var det klassisk PreO og løypeleggerne Ole Arnt Skaaraas og Odd Håkensen hadde lagt en variert og utfordrende løype i nærterrenget. Tre utøvere klarte alle utfordringene i løypa og sto med 20 poeng til slutt. Men klart best på tidspostene var Martin Jullum foran Widar Taxth Løland og Lars Jakob Waaler. På delt fjerde plass kom Egil Sønsterudbråten og Kjell Ingvaldsen som misset en post.
Gerd Yttervik vant A-klassen og B-klassen vant Emmy Skavdal.

Resultater Eventor

TempO søndag
Geir Øien hadde lagt en meget variert TempO-løype. Det startet med stasjoner i parkområder og avsluttet med stasjoner vesentlig på brunbildet. Det var også ulik vanskelighetsgrad slik at en måtte vurdere når en kunne sette opp farten og hvor en måtte til med finlesing.
Her var Martin Jullum helt overlegen, han hadde rett svar på samtlige 30 oppgaver og farten på stasjonene var meget god. Han ble etterfulgt av Lars Jakob og Ole-Johan, begge Waaler.

Resultater Eventor
 

Ingen kommentarer: