fredag 23. august 2013

PreO på Ringerike

I helgen arrangeres den 10. og 11. delkonkurransen i Norgescupen og A-cupen. Fossekallen står som arrangør og de har igjen valgt det flotte terrenget oppe ved Aklangen til løypene. I PM skriver de at det har foregått en del hogst i terrenget den siste tiden så vegetasjonen på kartet og terrenget ikke samsvarer helt. Men de lover at de fleste postene ligger på brunbildet og det har som kjent sjeldent forandret seg så mye.
Fossekallen har ingen aktive i PreO, men stiller trofast opp som arrangører. Godt gjort.
I tillegg til konkurranseklassene inviteres det også til Åpen løype for de som har lyst til å prøve seg i en preO-løype.

i begge cupklassene har det nå skilt seg ut noen utøvere i toppen. I Norgescupen leder Lars Jakob Waaler med 68 poeng foran Widar Taxth Løland med 56 poeng. På tredjeplass er Martin Jullum med 54 poeng. men han har bare fem konkurranser hittil og kan legge begge sine løp i helgen oppå denne poengsummen.

I A-klassen har ikke NOF oppdatert etter forrige helgs konkurranser, men så vidt jeg kan se leder Liv Horntvedt med 66 poeng. Hun er dermed bare et fattig poeng bedre enn Gro kristin Haug. På tredjeplass følger Gerd Yttervik med 56 poeng.

Poengstilling Norges- og A-cup

Startlister og PM lørdag

Startlister og PM søndag

Innbydelse Åpen løype
 

Ingen kommentarer: