søndag 18. august 2013

Waaler vant søndag

Da har jeg endelig fått tak i resultatene fra søndagens løp i Lierbygda 2-dagers. Også i dag viste det seg at flere hadde alt rett på de 19 tellende postene. Så igjen måtte det skilles med tidsposter og her var Lars Jakob Waaler helt suveren da han bare brukte fem sekunder på de to tidspostene. Widat Taxth Løland brukte 11 sekunder og kapret dermed andreplassen. det gjorde han foran overraskelsesmannen Arne Vilberg som altså også hadde alt rett ute i løypa, men bommet på de to tidspostene. hele seks utøvere hadde 18 poeng.
For egen del er jeg meget fornøyd med å være nestbest på tidspost, men hva gjør det når jeg roter med hodet ute i løypa.

I A-klassen var det hele seks stykker med samme poengsum, 13 poeng. Men på tidspost var Knut Ovesen den eneste som holdt hodet kaldt og prikket inn begge postene. Videre rekkefølge blant de med 13 poeng var Liv Horntvedt, Thorunn Aamodt Ovesen, Gro Kristin Haug og Per Stålnacke.

For deltakerne i Drammensløpet hadde NOFs Lone Brochmann en demonstrasjonspost av preo på vei hjem fra samlingsplass. Noen av disse kom også og prøvde de ordinære løypene selv om været var dårlig.

Resultater

 

Ingen kommentarer: