søndag 3. november 2013

Avslutning av Elitserien

Kort oppdatering i bilen .


Martin Jullum hadde allerede avgjort Elitserien før dagens konkurranse. Også i dag hadde Martin fullt hus ute i løypa, men for en gangs skyld bommet han på en tidspost og ble sist av de åtte som hadde alt riktig.Det var Bjørklinge som var ansvarlig for årets avslutningsløp og som vanlig var det en kort løype, bare 400 meter, men med plass til 20 gode preo-poster.

Av de 31 som fikk delta i E-klassen var det som sagt åtte deltakere som klarte de 20 finurlige postene ute i løypa. Tidspostene var plassert i en klynge med steiner og en del brukte en god del tid for å finne ut hvem som sto på kartet. De som var raskest til dette var Martin Fredholm og Marit Wiksell som brukte 12 sekunder og dermed delte seieren. De var hele åtte sekunder foran treeren Stig Gerdtman. Men som redaktør av denne bloggen må jeg nesten få nevne at tredje beste tid på tidspost med 16 sekunder var selveste redaktøren. Men det gikk jo ikke så godt ute i løypa da.

Men det var ytterligere to nordmanns om prikket inn alle rett. Widar Taxth Løland ble nummer fire og han var sekundet foran Lars Jakob Waaler som dermed tok femteplassen. Geir Myhr Øien ble nummer 11 etter at han hadde en feil.Som sagt hadde Martin allerede avgjort Elitserien, og det ble en overlegen seier. Martin fikk 192 poeng mens Marit Wiksell fikk 158 poeng og Stig Gerdtman 155 poeng. Ellers ble Geir Myhr Øien nummer ni, Lars Jakob Waaler nummer 14 og Widar Taxth Løland nummer 15. Men ingen av disse hadde fullt med tellende løp.

1 kommentar:

Martin sa...

Kort kommentar fra flyet 2: Til Jansson-gutta: Restaurant Remo levde opp til forventningen. Takk for tipset!