lørdag 2. november 2013

Jevne oppgjør i Uppland

Første dag av avslutningshelgen i Sverige er avgjort med konkurranser i Sigtuna på formiddagen og i Gimo i høstmørket.
Konkurransen i Sigtuna foregikk midt i byen, men det ble varierte oppgaver med en god del kartlesing. OK Rodhens løp i Gimo foregikk bokstavelig talt ute i svarteste skauen og her gikk arrangementet sammen med nattløp for par i fot-orientering og med ganske mye folk til start.
I begge løpene ble det noen tette oppgjør, men uten at nordmennene hevdet seg helt i toppen.

I Sigtuna var det hele 13 utøvere som klarte alle riktig ute i løypa og dermed ble igjen tidspostene avgjørende. Denne gangen hadde arrangøren lagt opp til hele fire tidsposter og det var ikke helt lett, ingen hadde nemlig alle tidspostene riktig. Best ut av det kom Lennart Wahlgren. Han var tre sekunder raskere enn Marit Wiksell og seks sekunder foran Stig Gerdtman, Våre to som hadde fullt hus, Martin Jullum og Geir Myhr Øien bommet på to av tidspostene ble nummer ni og 13.

I Gimo var det seks som hadde fullscore med 16 riktige. Her var Marit Wiksell best foran Robert Jakobsson og Stig Gerdtman. Vår bestemann ble Lars Jakob Waaler som hadde en feil og ble nummer sju fulgt av Geir Myhr Øien på åttende plass.

Søndag er det siste løpet i Elitserien og jeg regner med at nordmennene slår hardt tilbake der.

Resultater Sigtuna

Resultater Rodhen
 

1 kommentar:

Martin sa...

Kort kommentar fra flyet: Geir hadde 3 feil på tidspostene på dagkonkurransen på lørdag, ikke to.

Forøvrig bør det nevnes arrangøren hadde lagt inn o-skjermen på kartet på Eventor 2 mil feil, Geir og Martin skjønte ikke at dette var en falsk post slik at det ble en liten ekstratur og de akkurat rakk starten.