torsdag 1. mai 2014

Krevende løyper i Surahammar

 Vinneren Jens Andersson (/ranket 6 i Sverige)
Det var et vekslende vær i Surahammar under dagens PreO, med haglbyger og sol om hverandre. At det hadde noe utslag på resultatene er vel tvilsomt, mer var det nok at løypene var meget krevende. Ansvarlig for løypene var Rolf Karlsson, blant annet kjent for utmerkede løyper under det første VM i PreO i Västerås i 2004.
Det var god kvalitet på deltakerne i et lie felt i E-klassen, blant annet deltok alle de fire høyest rankede i Sverige. Men av alle disse var det bare Jens Andersson som klarte å prikke alle 19 postene i løypa. På andre plass kom Lars Jakob Waaler som var den eneste med en feil. På to feil fulgte fem deltakere mens vi finner Martin Aarholt Waaler på en bra 8. plass, best av de med tre feil.
På tidspostene var de lite bomming, men de fleste brukte lag tid på å finne ut de rette skjermene. Tre stykker skilte seg ut med Marit Wiksell på 10 sekunder og de to Waaler på 11 sekunder.

Jamen, Team Waaler er vel tre personer? Jo da det er sant det, og for de som gidder å lese hele resultatlista så finner du skribenten helt på bunnen. Det ble en fatal start med tellefeil og annet surr, så på de åtte første postene ble det seks feil. Men trøsten er at på de 11 siste postene og tidspostene ble det bare en feil.
Og så fikk jeg klem av Elisabeth for at hun ikke ble sist.

Nye sjanser i morgen i DM i Västerås.

Eventor med resultater

Ingen kommentarer: