søndag 10. august 2014

Vetle vant Mjøs-O, Lars J. dag 2

Igjen kunne løypelegger Geir Myhr Øien by på et meget godt kart og fine løyper da dag 2 i Mjøs-O ble avviklet i nærheten av Dal. Denne gangen var konkurranseområdet lagt til et nedlagt grustak som var spekket med gode preo-oppgaver. Av de 36 som stillte opp i E-klassen var det fem deltakere som klarte alle de 20 utfordringene. Best av disse var Lars Jakob Waaler som hadd 10 sekunder på tidspostene, fem sekunder raskere enn toeren Michael Johansson. Michael har tidligere i år tatt gull både i EM og VM i Para-klassen.  Øvrige med fullt hus var Eva Bjørkman, Widar Taxth Løland og Erik Lundkvist.
I A-klassen var det to på 12 poeng. Gerd Yttervik vant foran Tor Strand.

Sammelagt
Sammenlagt etter to dager var det tre utøvere som sanket sammen 43 poeng og tre utøvere med 42 poeng.
Lørdagens vinner Vetle Rud Bråten var helt suverent best på tidsposter og tok hjem seieren selv om det ble 6. plass i dag. Michael Johansson og Erik Lundkvist var de andre to på 43 poeng. Bare et poeng bak finner vi Erik Stålnacke, Widar Taxth Løland og Lars Jakob Waaler.
I A-klassen gjorde dagens seier at Gerd Yttervik også gikk til topps sammenlagt. Men Margareta Stålnacke hadde samme poengsum, men dårligere tid.

Resultater

Bosses blogg

Ingen kommentarer: