mandag 20. juni 2011

Norgescup og ranking

Nå finnes oppdaterte lister for Norgescup, A-cup, Årsranking og uttaksranking.
O-festivalen til helgen er de to siste konkurransene som gjelder i cupene før sommerferien. Rankinglistene oppdateres gjennom sommeren med blant annet flere konkurranser i Sälen samt O-ringen. VM-uttaket vil bli etter O-ringen.
Alle lister finner du på http://www.preo.no/.
Du kan også se de under Dokumenter til høyre på denne bloggen.

4 kommentarer:

Martin sa...

Når ble det bestemt at uttaket skulle være etter O-ringen? Det var da lovlig sent.

pre-ole sa...

Dette ble bestemt på komitemøte i vinter. En av grunnene for dette var blant annet at man da ville få fem konkurranser som man venter har et høyt nivå sent i rankingperioden. Påmelding av navn til VM har frist 1. august.

Martin sa...

Ok, forsåvidt en god grunn det.

Jeg mener dog man bør gå tilbake til å ta ut laget etter Sälen. Da har man godt med tid til å forberede seg, og planlegging av feriemånedene lettere. I tillegg blir det jo nå sånn i år at kun siste dag på o-ringen teller på et uttak, mens de fire andre dagene er verdiløse i forhold til ranking. Det synes jeg blir litt feil når nærmest slavisk tar ut lag etter et-års løpende ranking. Ved å ta ut laget på samme tidspunkt teller alle konkurranser til et eller annet uttak.

Nå er jo ikke laguttaket noen stor forundringspakke i år, men synes det blir mer riktig slik. Skulle gjerne sett at informasjon om dette fantes preo.no. Jeg finner heller ingen mail om dette, men det er mulig jeg ikke har søkt godt nok.

Andre med synspunkt på dette?

Martin sa...

Altså at informasjon om uttaksdato lå på preo.no