søndag 22. juli 2012

O-ringen Etapp 1 Pre-o

Marit Wiksell har beholdt den gode vårformen og vant den første etappen i O-ringen. Det var i alt seks utøvere på 17 poeng, men Marit var raskest på tidspostene med fem sekunder. Samme poengssum hadde også Anna Råberg, Vibeke Vogelius, Ola Jansson, Desire Rex og William Rex. Best på de som hadde poenget mindre var Martin Jullum best med to sekunder/ på tidspost og Lars Jakob Waaler med fem sekunder. Arne Ask hadde også 16 rett og ble nr. 14.
Øvrige norske blant beste halvpart:
17 Geir Myhr Øien, 15.7
20 Ole-Johan Waaler, 15-10
23 Widar Taxth Løland. 15,13
30 Martin Aarholt Waaler, 14-7

I A-klassen var det Liv Horntvedt som var best av våre på 16, plass med 11 poeng. Gerd Yttervik ble nr. 25 med 9 poeng og May Berit Håkensen nr. 28 også med 9 poeng.

Det tok litt tid før resultatene var offisielle da kontrollørene måtte ut og se på flere poster. En post ble strøket og en post ble omgjort. Noe som skapte store endringer etter de første listene.
Løypeleggeren hadde gått i den klassiske fellen, han skulle gjøre det vanskelig i og med at det var så mange gode utøvere med. Det ble istedet meget diffust, det var blant annet brukt søkk og neser som en så vidt kunne se i terrenget. Og da blir det ikke lett når en skal lese dette på 40-50 meters avstand.
Håper det blir mer grei kartlesing imorgen.

Arrangøren av pre-o var ikke helt sikker på hvor resultatene ble lagt ut på nettet.

Men prøv HER

Ingen kommentarer: