torsdag 26. juli 2012

O-ringen Etapp 4 Pre-o

I dag gikk den 4.etappen i Snapparp nesten fire mil sør for C-orten. Vi var i Laholm kommune nord for E6, men terrenget beste også her av skogbevokst sanddyneterreng, Det var mange som hadde vanskeligheter med å lese inn det detaljerte terrenget på avstandd og mange mente at kartbildet ikke var helt godt rundt en del av postene. Personlig har jeg likt meg godt i slike løyper, men her fikk jeg ikke kart og terreng til å stemme.
Men noen får det til. Marit Wiksell var igjen best og tok sin tredje seier, dermed kopierte hun Lars Jakob som hadde tre delseire for tre år siden. Marit hadde alt rett og 18 poeng og det samme hadde Bosse Sandstrøm, Desiree Rex, Ola Jansson og Erik Lundkvist. Beste nordmann ble denne gang Geir Myhr Øien på 8. plass med 17 poeng.Martin Jullum hadde 16 poeng og 13. plass. På 15 poeng finner vi Lars Jakob Waaler og Widar Taxth Løland som ble nr. 19 og 21.

Sammenlagt

Vi har ikke noen liste sammenlagt, men Marit Wiksell leder og er et poeng foran William Rex.  Det er som sagt ikke lagt ut noen sammenlagtliste, men den omvendte startlisten for 5. etappe viser ihvertfall rekkefølgen på deltakerne.

Startliste 5. etappe

Håper det kommer resultater her

Ingen kommentarer: