mandag 23. juli 2012

O-ringen Etapp 2 Pre-o

I dag konkurrerte vi i Gunnarstorp noen kilometer vest for C-orten. Kartet var søndre del av det som fot-orientererne skal bruke de to siste dagene. Terrenget var preget av mange små og store steinbrudd.
I motsetning til i går var det hele 10 utøvere som hadde alt rett ute på løypa. På tidspostene som var atskillig vanskeligere enn igår var det Jens Andersson som var raskest som var raskest av disse. Nærmest var Thomas Jansson og Vibeke Vogelius. Martin Jullum var den eneste av våre med fullt hus, men en bom på tidspost sendte han ned til 9. plass. Nestbeste nordmann var Lars jakob Waaler som misset en post i løypa og tredjebest var Geir Myhr Øien med to feil. Men Geir hadde best tid av samtlige på tidspostene.
I A-klassen var igjen Liv Horntvedt best av våre med 20. plass.

Sammenlagt


Sammenlagt  etter to dager er det tre damer i topp. Vibeke Vogelius, Danmark og Anna Råberg har begge 35 poeng, men Vibeke er 11 sekunder foran. På 34 poeng finner vi seks utøvere og best av disse er Marit Wiksell. Martin Jullum har også 34 poeng og en 6. plass hittil. På 10. plass med 33 poeng ligger Lars Jakob Waaler. Begge disse kan fremdeles slåss om plassene i toppen sammenlagt.


Resultater Dag 2

Resultater Sammenlagt

Ingen kommentarer: