tirsdag 30. juli 2013

Finnskogen neste




Preo-gjengen i Vallset/Stange er ikke redde for å ta på seg oppgaver. I vårsesongen arrangerte de det siste preo-arrangementet i Norge og nå starter de opp høstsesongen neste helg.
Og denne gangen har de reist langt fra hjemlige trakter for å by utøverne på nytt terreng. På Finnskogen Villmarksenter ved Skasenden har de funnet et terreng som skal by deltakerne på det ypperste av kartlesing.
På lørdag 9. august blir det to konkurranser. Først en vanlig konkurranse og senere på ettermiddagen en tomanns stafett. Dette foregår i tilknytning til senteret og hytteområdet rundt.
På søndag blir det ekte villmarksterreng.
Løypeteamet med Ole Arnt Skaaraas, Odd Håkensen og Egil Sønsterudbråten har lang erfaring i løypeleegging for preo og har de siste årene levert noe av det beste av løypelegging her til lands.
I skrivende stund er 20 påmeldt likt fordelt på svensker og nordmenn, men vi vet at minst like mange svenske har planer om å delta.
For de som ikke har prøvd seg på preo tidligere er det laget en egen klasse *Prøve-på-preo' som vil ha A-nivå uten feilposter- En ypperlig anledning for de som er nysgjerrige på hvordan preo foregår. Ved tilsvarende klasser tidligere i år har langt over 100 prøvd seg.

INNBYDELSE på Eventor


 

Ingen kommentarer: