onsdag 10. juli 2013

VM: Martin 7 og Egil 8 på dag 1


Våre beste på dag 1 i PreO var Martin Jullum på 7. plass i Åpen klasse og Egil Sønsterudbråten i Paralympics-klassen.
Det tok lang tid før resultatene var klare fordi det kom inn en god del klager, Noen av disse ble avvist av arrangøren, men tre protester gikk videre til oss i juryen. Demed måtte jeg en tur ut i skogen for å se på de tre postene som det ble protestert på. Etter litt målinger, litt diskusjon så ble alle protestene avvist.
Grunnen til at det ble såpass mange klager var et noen av postene var blitt lagt med liten feilmargin.
I Åpen klasse var det bare to utøvere som hadde full poengscore med 20 i løypa og fire tidsposter rett.
Eldstemann på det finske laget, Jari Turto leder foran svenske Martin Fredholm. På tredjeplass ligger nok en finne, Antti Rusanen, med 23 poeng. Deretter er de syv utøvere som har 22 poeng, deriblant Martin Jullum på 7. plass. Geir Myhr Øien har 21 poeng og 12. plass mens Lars Jakob Waaler har 20 poeng og 23. plass. Så håper vi de norske har en god dag i morgen, det er muligheter for å avansere.

I Para-klassen har tsjekkiske Jana Kostova tatt en klar ledelse med 23 poeng og har et godt tak i gullmedaljen. Bak henne følger nok en tsjekker, Pavel Dudik, med 21 poeng. Samme poengsum har Michael Johansson, Sverige. Bak han følger fem utøvere på 20 poeng, deriblant Egil Sønsterudbråten på 8. plass. Arne Ask er nr. 14 med 18 poeng og Knut Ovesen er nr. 16 med 17 poeng.

Resultater her?  

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hvilke poster ble det protest på?

pre-ole sa...

Nr. 1, 2 og 18

pre-ole sa...

Nr. 1, 2 og 18

Anonym sa...

Stå på Martin, og dere andre også. Jeg krysser fingrene for dere!
Widar