torsdag 25. juli 2013

O-ringen E4: Marit Wiksell vant

Så ble det Marit Wiksell tur på den fjerde etappen. I dag gikk hun fullt i sammen med åtte andre. Men det holdt hardt, med bare et sekund slo hun japaneren Koji Chino.  Sistnevnte er en gjenganger i O-ringen, og han deltar ikke bare i PreO. Nei da han får med seg også MTBO og vanlig orientering- Litt av et program på en uke.
Dagens etappe gikk oppe på Rødberget fort og for de som tok seg tiden var det en fantastik utsikt til alle kanter. Her kunne en se milevis avgårde i Norrbottens skoger.
Løypa i dag var bare på 800 meter og besto opprinnelig av 17 poster, men en av postene ble strøket på grunn av litt skjev plassering av skjermen i et søkk.
Som sagt var det åtte som hadde alle rett i E-løypa, men ingen av disse var norske. Både Lars Jakob, Geir og Ole-Johan måtte innse at de alle tre bommet på den samme posten. Dermed ble det plassene 15, 18 og 19.
I A-klassen hadde Liv Horntvedt og Per Stålnacke 15 poeng og ble nr. 11 og 12.
Sammenlagt er det spennende i teten i E-klassen foran morgendagens etappe. Marko Määttäälä og Jens Andersson har begge 72 poeng. Men poenget bak lurer Marit Wiksell som har en meget god tid på tidspostene og vil nok gå forbi ved lik poengsum.
Best av de norske er Geir på 9. plass fulgt av Lars Jakob på 10. plass. Martin ligger på 13. plass.
I A-klassen er Liv best av våre på 15. plass.

I dag skriver jeg ikke opp de norske resultatene da fullstendige resultatlister allerede ligger ute.

Resultater

Ingen kommentarer: