torsdag 11. juli 2013

:VM: Svak dag 2



Martin Jullum ble beste norske på 10. plass.


Det ble en hektisk dag for meg. Først var det opp til starten for å se om alle kom vel avgårde, derett ned til samlingsplassen for å vente på deltakerne og at resultatene skulle komme opp.
Da alle resultater var klare kom det inn hele fem protester til oss i juryen. Så var det nok et par timer ute i terrenget for å sjekke. Med samme resultat som i går, alle protestene ble avvist.
Etter dette var det å haste avgårde til lagledermøte, en rask middag og så på premieutdeling. Til slutt møte med laget som skal delta i TempO i morgen. Kanskje ikke så rart at oppdatering av denne bloggen kommer litt sent.

Men til resultatene. Martin Jullum og Geir Myhr Øien hadde begge 19 poeng, en bom på tidspost og en i løypa. Martin falt dermed ned til 10. plass i sammendraget, mens Geir beholdt sin 12. plass.
De ble nr. 19 og 20 på dagens etappe.
Lars Jakob Waaler var best av våre i Åpen klasse i dag med bare en bom på tidspost. På dagens etappe ble han dermed nr. åtte og klatret fra 23. til 16. plass sammenlagt.

I paralympicsklassen var alle under pari på dagens etappe. Egil Sønsterudbråten, Arne Ask og Knut Ovesen ble hhv. nr. 15, 22 og 28 på dagens etappe.
Sammenlagt ble de nr. 12, 15 og 24.

Resultater

Ingen kommentarer: