søndag 20. april 2014

Til ungdomslederne på Norwegian Spring


Som i fjor arrangerer Halden SK en gratis ungdomskonkurranse i PreO. I fjor ble det en stor suksess med mange og begeistrede deltakere. Hittil i år er det ikke påmeldt så mange, men det er ennå tid igjen til å melde på. Det går ut en frist mandag, men arrangøren åpner for at det er muligheter også for senere påmelding.
Ungdomslederne for de forskjellige lagene bør benytte denne sjansen. PreO er en ypperlig form for å bedre ferdigheten i kartlesing. Og med Martin Jullum som løypelegger er vi garantert ypperlige løyper.

All informasjon finner du på arrangørens side på Eventor. Her ligger også litt materiell som gir en innføring i hva PreO er.

Eventor (Norwegian Spring)

PreO har stort sett arrangementer på Østlandet. Og i Oslo/Akershus er det også en karusell som går på onsdagene i mai/juni.

Oversikt PreO-arrangementer

Dessverre er det få arrangementer i den nye konkurranseformen TempO. dette er en øvelse som går på tid og som fenger de yngste. Men 14. juni arrangerer Fet OL en konkurranse. Benytt sjanse til å prøve TempO der. Etter terminlista å dømme er det ingen konkurrerende løp i nærheten.Og til ungdomslederne, prøv sjøl også det er blant annet direkteklasser.Les hva Norsk Orientering skriver

Ingen kommentarer: