lørdag 2. mai 2015

Dobbelt til Marit WiksellRettelse
Da ble det ikke dobbeltseier til Marit allikevel. Arrangøren har nå kommet med ny liste hvor de har Antti Rusanen på topp, 15 sekunder foran Marit. Men Marit leder fremdeles sammenlagt.Marit Wiksell er i storform om dagen og seiret i begge øvelsene i FinTrailo 2015. På formiddagen hadde hun 23 poeng og det var bare Tomas Lestinsky som hadde det samme. Løypene gikk i et kystterreng og det var mange av forhåndsfavorittene som hadde vanskeligheter med dette terrenget,
Sett med norske øyne ble det ikke noen stor innledning på dagen. Eneste lyspunkt var Sigurd Dæhli på 6. plass.

Resultater E-klasse

Umiddelbart etter målgang i preo fortsatte utøverne til de tre første stasjonene i TempO. Her ventet et ganske detaljert terreng. Deretter forflyttet de seg til et annet sted med en helt annen terrengtype, parklignende.
Det ble en spennende kamp om seieren, men til slutt viste det seg at Marit Wiksell halte denne i land med meget liten margin. Bare fire sekunder bak fulgte regjerende verdensmester Martin Jullum og bare sekundet bak der igjen fulgte også en tidligere verdensmester, Pinja Mäkinen. Disse tre var i en særklasse.
TempO var første delkonkurransen i E-cupen, den andre går i morgen.

Men begge konkurransene teller i sammenlagtkonkurransen i FinTrailo 2015 og der har Marit festet et godt grep om å ta denne hjem.

Resultater TempO

Arrangørens hjemmeside

Ingen kommentarer: