onsdag 30. mars 2011

Sterkt startfelt i Norwegian Spring

Det er litt av et startfelt som arrangøren av pre-o i Norwegian Spring kan varte opp med. I lørdagens konkurranse deltar hele 65 utøvere. Blant disse finner vi fire verdensmestre og ellers flere medaljører både fra Norge, Sverige og Danmark. Og med Martin Jullum som løypelegger og Knut Ovesen som teknisk delegert er vi garantert gode og utslagsgivende løyper. Det blir spennende å se hvem som tar stikket i den første konkurransen i Norden i år. Gledelig er det også at en tropp med unge utøvere fra Nydalen stiller opp for å prøve seg. Det blir artig å se hvordan denne gjengen som inntil nylig har hevdet seg høyt oppe i ski-o og langrenn takler overgangen til en for dem 'ny' idrettsgren.

1 kommentar:

egil sa...

For å takle denne skarpskodde eliten fra utlandet stiller Norge med et uhyre sterkt +60 lag! Hva kan ikke denne svaksynte og hoftevridde gjengen utrustet med årets nyheter på brillefronten og russiske spesialkompass få til av overraskelser og sensasjoner! Eg berre spørger eg?
Det blir som en kjent o-løper fra lyngfreserfylket svarte for noen tiår siden på spørsmål om hvor på resultatlista han befant seg; (på den tida hang resultatene i gule vertikale plastrammer)" Je heng neri dær, sammen med blåbæra!"

Hilsen
Egil Moromæinn Skallagrimsson