tirsdag 16. august 2011

WTOC: Dag 1

Det ble ikke noen stor dag for Norge på den første dagen i preo. Unntaket var Arne Ask som fikk en meget flott 3. plass og samme poengsum som lederen. Arne hadde en feil. Knut Ovesen i samme klasse (para) ligger på 18. plass etter dag 1.
I Åpen klasse er det Martin Jullum som ligger best an av våre, men er helt nede på 23. plass med sine to feil. Geir Myhr Øien er nr. 32 og Lars Jakob Waaler er nr. 48..
Konkurransen i dag gikk oppe i 1400 meters høyde og løypa var todelt, med en del med store åpne grassletter og en del med skog som hadde dårlig sikt. Det ble mye diskusjon om noen av postene og det ble også lagt inn protester, men disse ble avslått av juryen. Især den ene posten er vi uenige med juryen.
I morgen ligger spenningen i om Arne greier å forsvare sitt gode utgangspunkt, og om Team Norway med Martin, Lars Jakob og Arne kan få til en god konkurranse.
Oppdateringene kommer sent på grunn av at nettet er helt sprengt, men nå har de fleste gått og lagt seg så vi har fått et lite innsmett,

1 kommentar:

Kjetil sa...

Gratulerer gutta med sølv i lag.
Endelig