onsdag 11. april 2012

Litt småplukk

Våren er her og dermed begynner preo-sesongen sakte og sikkert å komme igang. Sørover i Europa er det allerede avholdt noen konkurranser og her oppe i Norden dras sesongen som vanlig igang i Skåne. Jeg skal trekke fram noen av bloggene som har beskrevet hva som har skjedd så langt.

Biro Fruzsino, Ungarn
Biro har våknet opp etter en lang vinterpause på bloggen sin. Hun har nå lagt ut kart og resultater fra flere konkurranser. Konkurransene går i parkterreng som er mer vanlig sørover enn her oppe i Norden.
http://tajbingo.blogspot.com/

Remo Madella, Italia
Remo har også skrevet om noen løp. Blant annet irriterer han seg over all snakkingen og samarbeidet ute i løypa. Som kjent er dette forbudt. Vi hadde også en del av dette for noen år siden, men dette er nå helt borte. I tillegg mener han at en del løypeleggere legger altfor detaljerte poster på for lite nøyaktige kart.
http://remox.posterous.com/tag/trailo

Finsk terminliste
Terminlista for Finland er nå klar. Landet skal arrangere VM neste år og dermed vil noen av konkurransene være interessante i den forbindelsen.
http://www.suse.kopteri.net/suse/tekstisivu.tmpl?navi_id=300

Påskeløp i Latvia
Det ble arrangert to konkurranser i Latvia i påsken. Resultater og kart finner du nedenfor.

http://www.spriditis.webs.com/
http://www.pavasaris.lv/en

JK 2012 og treningsleir.
Martin Jullum har skrevet en lang artikkel om deltakelsen i JK 2012 og den en uke lange treningsleiren sammen med regjerende verdensmester Lauri Kontkanen.
Ellers kan nevnes at tre fra NTNUI prøvde seg i direkteløypa begge dagene og Hanne Vefnsmo fikk en fin 2. plass sammenlagt.
http://preoliten.blogspot.com/

Ingen kommentarer: