mandag 23. april 2012

Topp deltakelse i Norwegian Spring


Det svenske EM-lagetDen ordinære påmeldingsfristen til Norwegian Spring Pre-o er nå gått ut. Og det er litt av et startfelt som er påmeldt. I Eliteklassen er det meldt på 64 deltakere, mens det er 11 i A-klassen og to i B-klassen.

Arrangementet er et av de siste med høy kvalitet før EM i midten av mai og dermed er det flere land som sender sine beste utøvere for å få en siste test før det braker løs i Falun. Norge stiller selvsagt opp med alle sine beste, med unntak av løypelegger Martin Jullum og TD Knut Ovesen. I fra Sverige stiller åtte av de 11 som er tatt ut til EM. Her kryr det av tidligere verdensmestre, europamestre og medaljevinnere. Alle på dette laget er vel kapable til å ta medalje i EM på en god dag. Danmark stiller med sine to beste og temann fra Storbrittania er også på plass. Italia har av en eller annen grunn bare meldt på tre deltakere i EM, til Halden kommer fem utøvere som slåss om disse plassene. Latvia har også meldt på to deltakere, om disse skal delta i EM har jeg ikke funnet ut.
Og det norske laget? Det vil bli kunngjort etter helgens konkurranser. Men det er meldt på seks utøvere i Åpen klasse og en i Para.

Eventor Lørdag

Eventor Søndag

Ingen kommentarer: