torsdag 18. oktober 2012

Elitserien i sluttfasen


Her er de tre norske som fremdeles er med i kampen om seieren i Elitserien.

Fra venstre Geir Myhr Øien (5. plass), Lars Jakob Waaler (4. plass) og Martin Jullum (1. plass)
I helgen møtes de aller beste fra Danmark, Sverige og Norge til harde nappetak i Kungälv. Og det skal konkurreres i hele spekteret. Det starter på lørdag ettermiddag med TempO, deretter en liten pause før det bærer ut i nattemørket. Begge disse konkurransene forgår med utgangspunkt i klubbstugan. Et velkjent terreng da det har vært arrangert flere konurranser tidligere herfra. På søndag forflytter en seg et par kilometer til et nytt område hvor den sjette konkurransen av ialt syv i Elitserien skal avgjøres.
Startlister og PM i linkene nedenfor. på de første fem konkurransene er det 78 som har deltatt. Men når to konkurranser gjenstår er det bare åtte utøvere som har sjansen til å gå helt til topps. Poengfordelingen er 50 poeng til førsteplass, deretter 42-36-31-27-24 osv.
Martin Jullum leder med 150 poeng og har 27 poeng(5. plass) som sitt fjerde beste resultat. Hvis han vinner på søndag er det bare Stig Gerdtman og Lennart Wahlgren som kan ta fra han 1.plassen. Men da må de ha en førsteplass på det siste løpet og 2. plass på søndag.
Hvis Martin ikke forbedrer sine 27 poeng er det som sagt syv utøvere som har en sjanse til å gå forbi.
Hva er fjerde resultatet som kan byttes ut?
Stig Gerdtman 22 poeng, Lennart Wahlgren 16, Lars Jakob Waaler 12, Geir Myhr Øien 21, Jens Andersson 11, Michael Johansson 12 og Ola Jansson 9.

TempO
Natt
Pre-o

Elitserien

I Elitserien er det i alt syv konkurranser hvor de fire beste teller. Det siste løpet går i Roslagen og dette er et nattløp.


Stillingen etter 5 løp

Ingen kommentarer: