søndag 21. oktober 2012

Stig Gerdtman til topps i Elitserien

Stig GerdtmanStig Gerdtman

Stig Gerdtman gikk til topps i den sjette og nestsiste delkonkurransen i Elitserien. Han overtok også førsteplassen på listen sammenlagt.

Det var Kungälv OK som arrangerte dette løpet helt inne til bykjernen i Kungälv. Løypa gikk på asfalterte gang og sykkelveier, men det var nok av utfordringer for de drøye 90 utøverne. Stig hadde fullt hus ute i løypa og på tidspostene var han også klart best denne gangen med sine 5 sekunder- Robert Jacobsson har hatt en god helg og var også denne gangen nr. 2. fulgta Martin Fredholm på tredjeplass. I alt var det 10 utøvere som hadde fullt hus og måtte skilles med tidsposter.
Best av nordmennene var Geir Myhr Øien på 5. plass. På 11. plass kom Martin Jullum som dermed ikke forbedret poengene sine sammenlagt. Martin Aarholt Waaler kom på 12. plass. Disse hadde begge en feil. Det hadde også Widar Taxth Løland, Odd Bjørn Wiik, Ole Arnt Skaaraas, Arne Ask og Jan Erik Haug.
Etter dette løpet er det bare Stig Gerdtman og Martin Jullum som kan vinne Elitserien. Lars Jakob Waaler har en mulighet på 2. plass med seier i sisteløpet, mens det er ytterligere fem som kan innta tredjeplassen.

Resultater

4 kommentarer:

Anonym sa...

Enligt banläggaren André A. (vi gick och prata när jag hjälpte honom att ta in banan idag) så blev sikten vid några kontroller bättre än det var tänkt. Dels hade kommunen rensat dikeskanten och tagit ner träd och buskar bakom lasarettet vid kontroll 2. Dels hade mycket höstlöv fallit under senaste veckans regn och blåst. Detta gjorde att några kontroller blev för lätta och inte så utslagsgivande som planerat.
Ingemar G Kungälv
(Jag fick även en ordentlig förklaring till varför jag hade fel på E-10 kontrollen som jag falskat. Så nästa gång så skall även jag klara sänkorna :-) )

Martin sa...

Minner om at det er en konkurranse igjen...
Vinner jeg den og Stig ikke blir nummer 2 så vinner jeg Elitserien. Videre, blir jeg nr 2 og Stig ikke forbedrer seg så tar jeg også seieren, så det er ikke grunn til å legge ned sablene ennå :)

pre-ole sa...

Beklager Martin. Dette ble helt feil. Det var meningen å skrive at Stig og du var de eneste som kunne vinne. Det gikk litt for fort seint på kvelden av en trøtt skribent. Rettes nå.

pre-ole sa...

Beklager Martin. Dette ble helt feil. Det var meningen å skrive at Stig og du var de eneste som kunne vinne. Det gikk litt for fort seint på kvelden av en trøtt skribent. Rettes nå.