lørdag 20. oktober 2012

Jätteskräll i natt-preo

Da Kungälv arrangerte natt-preo på lørdag kveld var det mange veteraner som fikk seg en liten støkk da de kom inn og fikk se de foreløpige resultatene. Fra et tidlig startnummer kom 13-årige Clara Jacobsson øverst på lista med 13 av 14 mulige rett. Da var det mange som tenkte, her blir det mange med fullt hus. Men de kom inn etterhvert utover kvelden både verdensmestre, medaljører fra ymse mesterskap, men ingen greide å tukte den unge jenta. En lang rekke stoppet på 12 poeng.
Faren Robert som er landslagsmann for Sverige måtte tåle stryk av datteren. Men hun har jo holdt på med orientering i tretten år påstår faren. Clara startet forsiktig i B-klassen, men etterhvert fikk hun alt rett hver gang og i vår flyttet hun opp i A-klassen. Utover høsten har resultatene bare blitt bedre og bedre. Blant annet fikk hun en annenplass i A-klassen i ettermiddagens TempO. Samme plassering fikk faren Robert i E-klassen.

TempO

I Eliteklassen i TempO var det Martin Fredholm som var raskest av alle. Han var 23 sekunder foran nevnte Robert. På tredjeplass kom Lennart  Wahlgren. Beste norske var Martin Jullum på 6. plass. Mellom Lars Jakob Waaler og Geir Myhr Øien skillte bare et sekund, og da ble det 11. og 12. plass. Martin Aarholt Waaler ble nr. 14.

Resultater kommer her

Natt

Som nevnt var Clara alene på 13 poeng, men på 12 poeng var det en rekke løpere. Lennart Wahlgren var raskest av disse med bare 5 sekunder på de to tidspostene. Martin Jullum brukte to sekunder mer og fikk 3. plass. Lars Jakob Waaler og Geir Myhr Øien delte fjerdeplassen med sine 9 sekunder. Arne Ask hadde også 12 poeng og ble nr.14,

I morgen er det sjette løpet i Elitserien, og våre tre beste som er med i tetstriden viser at formen er inne. Det blir spennende.
Jeg kommer ikke til å ha internetttilgang før langt ut på kvelden Men følg med HER