onsdag 24. juni 2015

WTOC2015: Brujkbar norsk innsats


Det er ikke lett å skrive noe referat fra konkurransen da det har gått i ett med avsluttet lagmøte kl. 2200. Og da har fremdeles ikke de offisielle resultatene kommet. Arrangøren har trøbbel med tidsbruken i løypa hvor veldig mange har overskredet max-tiden og skulle vært trukket poeng.
Den uoffisielle lista viser at ingen hadde alle 26 postene rett. De norske i Åpen klasse hadde to, tre og fire feil og dermed ligger Martin Jullum på 8. plass, Lars Jakob Waaler på 10. plass og Sigurd Dæhli på 26. plass. Som en ser ikke så langt opp til teten og av erfaring vet vi at det skjer mye på den siste dagen i PreO. Nå er det mange erfarne som ligger foran de norske, men håpet om en medalje eller podieplass lever ennå.

I Para-klassen ligger Egil Sønsterudbråten på 10. plass, Arne Ask på 11. plass og Knut Ovesen på 25. plass. Det er fire poeng opp til lederen for Egil.

Nå var arrangørene maks uheldig da det \kom et kraftig regnvær gjennom natten og utover formiddagen. De hadde gjort mye forarbeid med traseene, men jordbunnen her er slik at at det bare blir gjørme. Den største bragden i dag gjorde de som var skyvehjelp for de som satt i rullestol. De hadde en hard dag.

I morgen drar vi til nabobyen Karlovac hvor det er kvalifisering i TempO. 87 deltakere skal slåss om 36 plasser i finalen. Norge har fem deltakere her da Martin Jullum har friplass som regjerende verdensmester. Her regner vi med at alle fem skal klare en plass i fredagens finale.


Kl. 2255 kom foreløbige resultater ut på nettet.
http://www.wtoc2015.org/maps-solutions-results/

Ingen kommentarer: