torsdag 25. juni 2015

WTOC2015: Fire norske i TempO-finale


Fire av de norske deltakerne tok seg videre blant de 36 som gikk til finalen i TempO. Best var debutanten Sondre Ruud Braaten som tro til med en flott 2. plass i kvalifiseringen. Et ukjent navn for de fleste utlendingene. Regjerende mester Martin Jullum kom på 14. plass, Geir Myhr Øien på 24. plass og Lars Jakob Waaler på 31. plass. Sigurd Dæhli hadde en bom for mye for å nå finalen og endte opp på 44. plass.
Toppen av lista var en fin blanding av garvede veteraner og relativt nye utøvere i VM-sammenheng. Blant de garvede finner vi de tre svenskene Lennart Wahlgren, Martin Fredholm og Marit Wiksell.
Deres debutant Erik Stålnacke misset finalen.

Finalen i morgen blir en elt ny konkurranse, de tar ikke med seg resultatene fra kvalifiseringen.  Konkurransen skal foregå på en golfbane og deltakerne skal gjennom sju stasjoner med fem oppgaver på hver.

Resultater kvalifisering

Arrangøren kjører visstnok liveoppdatering på deres FB-sider. Første start kl. 1000.

Grunnen til sene oppdateringer på bloggen skyldes lange dager med aktivitet. Først var jeg ved starten og karantenen, da jeg i dag var vikarierende lagleder. Deretter var det bort til målområdet hvor jeg rakk å se halve feltet kom i mål. Så var det å gå tre kilometer tilbake til start for å delta i Publikumskonkurransen. Så var det to kilometer løype med åtte stasjoner. Deretter var det to kilometer tilbake til bilene og full fart til Zagreb hvor jeg skulle være 1630 for møte i IOF-komiteen. Møte til2015, så middag og norsk lagmøte kl. 2100. Jo, man får da dagene til å gå.

Ingen kommentarer: