mandag 25. juli 2011

O-ringen: Martin W. vant







Martin Aarholt Waaler, en blid vinner av A-klassen på den andre etappen.










Martin Aarholt Waaler var den eneste som hadde alle 17 postene rett i A-klassen på den andre etappen. Han var også raskest på tidspostene. Dermed gikk Martin opp i ledelsen etter to etapper, lik poengsum med to andre, men bedre tid på tidspostene.






I dag var åtte deltakere som hadde alle 22 postene rett, og sammenlagt er det fire utøvere som har prikket inn alle postene på to etapper. Vant idag gjorde Andreas Johansen som bare var et sekund bak vinneren igår. Han leder dermed sammenlagt.



Martin Jullum er en av som har fullt hus begge dagene, i dag ble det en fin tredjeplass, og han er dermed på andre plass sammenlagt.



God konkurranse leverte også Geir Myhr Øien og Lars Jakob Waaler som med en feil delte 9. plassen.



Det var litt forvirring på samlingsplass etter løpet i dag, da det kom fram at juryen hadde bestemt at andre del av løypa i går ble strøket. Dette var etter at de aller fleste hadde forlatt samlingsplass så det er mange som ikke har fått noe informasjon om dette.



Tirsdag er det hviledag og det kan være godt for en del utslitte hoder etter å ha løst poster i 3-3,5 timer på søndag og ca to timer i dag.






Resultater Dag 2












Ingen kommentarer: