torsdag 28. juli 2011

O-ringen: Martin Jullum, fullt hus

Martin Jullum slo tilbake etter gårsdagens 'arbeidsuhell' på tidspostene. Denne gangen hadde han alle rett, men klok av skade brukte han god tid på tidspostene for å få de rett.
I og med at hele 20 utøvere hadde alt rett havnet Martin dermed nede på en 17. plass. Det var egentlig litt rart at så mange gikk rett, på gårsdagens etappe var det bare fem som hadde alt rett. Og dagens etappe gikk i naboterrenget, helt tilsvarende gårsdagens, og av samme vanskelighetsgrad. Så det er tydelig mange lærte noe i gåt.
Lars Jakob Waaler hadde 'som vanlig' en feil og ble dermed nummer 22. Samme poengsum som Lars hadde Ole Arnt Skaaraas og Egil Sønsterudbråten. Litt bittert for Ole Arnt som hadde alle rett, men ble trukket et poeng da han kom 7 sekunder for sent i mål.
Stig Gerdtman som har gått fullt tre dager fikk en bom på den aller siste posten i dag og dermed er det fire utøvere på samme poengsum etter fire dager. Det blir en knallhard figth i morgen.
Martin Jullum ligger på 9. plass, Lars Jakob Waaler på 14. og Geir Myhr Øien på 17.


div>I A-klassen er det også jevnt etter at alle i teten hadde en eller to feil. Sven Arne Andersson leder med et poeng foran tre utøvere. Deriblant er Martin Aarholt Waaler som misset to poster i dag og ligger på tredjeplass.Resultater

Ingen kommentarer: