torsdag 21. juli 2011

O-ringen: Nummerlappene på plass

Da er vi installert på Alfta Quren, et rehab-sted som vi ble godt kjent med under EM ifjor. Etter at vi ble fortalt ved inssjekkingen at de ikke hadde internett fikk vi fortalt at vi hadde tilgang ifjor. Og etter litt undersøkelser er den saken nå i orden. Og da fikk vi heldigvis fulgt Tour de France på nettet. Vi fikk også sjekket startlistene på nær vi måtte reise til løpene de respektive dagene, de stemte ikke så godt overens med oppsatt tidspunkt for frokosten. Men det ordnet de, vi får tilgang til kjøleskapet slik at vi kan ordne frokost selv de dagene vi skal tidlig avgårde.
Vi tok en tur til Mohed og C-orten hvor vi fikk hentet ut våre startnummer så nå er vi igang med O-ringen 2011. Der hilste vi også på morgendagens løypelegger i DM og han så rimelig avslappet ut. Så er vel det under kontroll.
I og med at det ikke var stort som var åpent på C-orten bestemte vi oss for å ta en pizza i Bollnäs på tilbakeveien. Og de første vi ser når vi entrer restauranten er Knut Ovesen og Arne Ask. Så det ble litt preoprat under det måltidet.
Tilbake på Quren er det stille og rolig, jeg tror vi er de eneste her i natt.

2 kommentarer:

Geir sa...

Godt at dere har fått fikset tilgang til internett på Alfta Quren, og håper tilgangen er litt mer stabil enn under fjorårets ETOC.

egil sa...

Her en hilsen fra Sønsterudbråtens som er innlosjert på Kullerbacka Gästhus i Segersta og snylter på et lokalt nettverk...
Vi treffes vel i Bergvik.