fredag 1. juli 2011

Mer pre-o i Sälen

Etter tre knallvarme treningsdager var det klart for det første løpet i det vanlige 3+3-opplegget.
Og dagen begynte med regn og tåke, noe som holdt seg til fem minutter før første start. Thorbjørn Lentz hadde lagt en løype på bare 700 meter, men her hadde han fått til meget fine poster med god kartlesing. I tillegg måtte deltakerne bryne seg på tre tidsposter.
Tre deltakere hadde alt rett, de to verdensmesterne Lennart Wahlgren og Martin Fredholm, samt Inga Gunnarson. Best av de med en feil ble Ole-Johan Waaler som dermed også ble beste nordmann. Arne Ask hadde to feil og ble nr. 13.
40. Thorbjørn Håkensen, 12-158

I A-klassen var Liv Horntvedt desidert raskest på tidspostene, men hadde en feil ute i løypa og fikk dermed en flott 4.plass med 15 poeng og 18 sekunder.